jianqiao_top1
index
Ebe anyị
No.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou City 510168, China

Tom dere

Kedu ụbọchị dị ịtụnanya na mmemme STEAM zuru oke na Britannia International School.

Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (1)
Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (2)

Ihe omume a bụ ihe ngosi ihe okike nke ụmụ akwụkwọ na-arụ ọrụ, gosipụtara dị ka Art of STEM (Sayensị, Teknụzụ, Injinịa, mgbakọ na mwepụ), na-egosipụta ụmụ akwụkwọ niile na-arụ ọrụ n'ime afọ n'ụzọ pụrụ iche na mmekọrịta, ụfọdụ ihe omume nyere nghọta na ọrụ STEAM n'ọdịnihu. itinye aka na.

Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (4)
Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (5)
Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (3)

Ihe omume ahụ nwere ihe omume 20 na ihe ngosi mmekọrịta gụnyere;Eserese UV na robots, mmepụta egwu na paịlị sample emere site na ihe eji emegharịgharị, egwuregwu egwuregwu retro nwere ndị na-ahụ maka kaadiboodu, mbipụta 3D, na-edozi ụmụ akwụkwọ 3D mazes na lasers, na-enyocha eziokwu agbagoro, maapụ 3D nke ụmụ akwụkwọ ọrụ eserese akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ, injinia na ndị otu ihe owuwu. ihe ịma aka, ụgbọ elu drone site na usoro mgbochi, bọọlụ robot na ịchụ nta akụ.

Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (8)
Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (7)

Ọ bụ njem na-akpali akpali nke na-enyocha ọtụtụ mpaghara STEAM, enwere ọtụtụ isi ihe sitere na afọ nke gosipụtara na ọnụọgụ mmemme na ngosipụta.

Ọ bụ njem na-akpali akpali nke na-enyocha ọtụtụ mpaghara STEAM, enwere ọtụtụ isi ihe sitere na afọ nke gosipụtara na ọnụọgụ mmemme na ngosipụta.

Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (10)
Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (9)

Anyị nwere nnọọ mpako maka ụmụ akwụkwọ niile na ịrụsi ọrụ ike ha, ma dị nnọọ mpako na anyị bụ akụkụ nke otu nkuzi raara onwe ya nye na nke nwere mmasị.Ihe omume a agaghị ekwe omume ma ọ bụrụ na ọrụ siri ike sitere na ndị ọrụ na ụmụ akwụkwọ niile metụtara.Nke a bụ otu n'ime mmemme kacha akwụghachi ụgwọ ma na-atọ ụtọ ịhazi na itinye aka na ya.

Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (12)
Nlebanya n'ihu STEAM zuru ezu (11)

Anyị nwere ihe karịrị 100 ezinụlọ na-abịa ihe omume si Britannia International School na dị iche iche ụlọ akwụkwọ na mpaghara.

Nlebanya n'ihu STEAM zuru oke (13)
Nlebanya n'ihu STEAM zuru ezu (14)

Daalụ onye ọ bụla nyere aka ma kwado mmemme Full STEAM Ahead.


Oge nzipu: Dec-15-2022